mobitec.eu
Startsida Produkter Referenser Kontakter
 
Nyheter Kvalitet & Miljö Våra ledord Historik

VÅRA LEDORD ...

 

 

GLOBAL REACH - LOCAL TOUCH

 

Att finnas nära våra kunder är vår högsta prioritet. Med Mobitec är du aldrig ensam - oavsett var dina fordon finns. Kommunikation är lika viktigt - alltid på ditt modersmål. Våra noggrannt utvalda, kompetenta representanter står beredda att ge dig service och support, såväl globalt som lokalt.

 

Vårt namn står för service, kvalitet och fördelaktiga priser. Mobitec håller hårt på att service ska innebära personlig och professionell rådgivning, utbildning inom hård- och mjukvara på plats i dina lokaler och kortast möjliga svarstid om du har frågor. Våra representanter finns alltid på plats för att ge dig snabbast möjliga hjälp oavsett var du befinner dig, vilket innebär att vi kan upprätthålla våra höga kvalitetskrav.

RELIABILITY THROUGH COMMITMENT

 

Du kan lita på Mobitec - det bevisar alla de medarbetare som funnits hos oss under lång tid och den höga kvaliteten på våra produkter och tjänster. Förtroendet i en affärsförbindelse vinner man genom pålitlighet, säkerhet och lojalitet, vilket i sin tur minimerar riskerna. Både våra medarbetare och våra kunder ser Mobitec som en pålitlig samarbetspartner och därmed en säker investering, vilket leder till framgångsrika affärer.

 

Redan nu blickar vi framåt: Vilka krav kommer en marknad präglad av ständig förändring och utbyggnad av kollektivtrafiken att ställa på oss och våra kunder? Vårt mål är att alltid ligga steget före.

 

Varför? Eftersom vi alltid ligger i framkant och lyssnar av marknaden för att kunna göra vårt yttersta för våra kunder. Målet är att skapa framgångsrika samarbeten - och det är ett löfte!

 

 

 

EXPERTISE AND EXPERIENCE

 

Säkerhet tack vare kompetens - och framgång tack vare erfarenhet. Många av våra kunder har haft ett framgångssrikt samarbete med oss i 25 år. Nya kunder kan dra lika stora fördelar av vår erfarenhet, vilket innebär säkra investeringar i våra produkter och tjänster.

 

Alla våra existerande och potentiella kunder har en sak gemensamt: De får möjlighet att fokusera helt på sin kärnkompetens och överlåta passagerarinformation till oss. Det skapar en perfekt kombination av kompetens och erfarenhet - vilket i sin tur leder till garanterad framgång.

 

Utnyttja vår erfarenhet och kompetens för ditt företag!

An LTG Company
Please click on the logo for more information